2 martie 2013

Când faci cu plăcere...

Atunci când faci cu plăcere, chiar pasiune, un lucru, devii canal pentru Divinitate. În acel moment, trăiești în Acum. Nu în trecut, nici în viitor. Dacă se poate face o listă a celor mai importante idei ce vin către noi din numeroase surse de spiritualitate, pentru a ne ajuta, cred că printre primele este a viețui în prezent.
Pentru mine, cel mai bine funcționează lucrul cu elementele de culoare.
Iată câteva din lucrări. Sunt picturi pe sticlă, respectiv pe farfurii transparente sau albe, cât mai simple, sau  pe sticlă tăiată după dorință. După realizare, toate sunt supuse temperaturii ridicate, astfel încât vopseaua a aderat la sticlă și a căpătat mai mult luciu, vasele putând fi și folosite.

Dintre toate, a doua pictura, cea ca o mandală albastră, si cea de a patra, cu oamenii-comunitate, sunt de vânzare. Cine vrea să cumpere, poate oferi cât dorește, cât consideră că merită. De asemenea, dacă mai sunt doritori, să anunțe și voi realiza mai multe. Ar fi poate indicat ca persoana care dorește o lucrare, să menționeze dacă are preferințe de culoare, tip de pictură – de exemplu: gen mandală, peisaj, forme geometrice, flori etc - , tip de suport – farfurie, cană, pahar, castron, vas pentru apă, pentru flori etc sau suport de sticlă pur și simplu (precum se vede în imagini pictura simplă cu simbolul “floarea vieții”), pe care se pot picta icoane, peisaje sau o mulțime de alte tipuri de compoziții frumoase.





















           

5 comentarii:

  1. SUPERBE !!! Se vede, se SIMTE sufletul pus in ele :)
    Chiar pe cea cu margine albastra mi-ar placea s-o am, daca am inteles bine ca ea e de vanzare. Se poate?
    P.S
    Abia acum am descoperit aces blog, frumos in intregul sau. Mi-ar placea sa descopar in el mereu Iubirea, ca si acum:)

    Cu drag,
    Iuliana (radujuliana@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca va plac, sunt intr-adevar lucrate cu drag. Am corectat textul postarii pentru a corespunde cu ordinea lucrarilor. Deci, Iuliana, sper sa fie conform cu alegerea ta. Totusi, daca nu este, pot reproduce modelul dorit de tine, desigur nu chiar la fel, dar cat mai fidel. Sau poti sugera si tu niste preferinte, daca ai. Imi poti scrie, ca, de altfel, oricine, pe adresa marielljustin@yahoo.com - cu mentiunea ca la Valea Curcubeului accesez mail-urile odata la 2-3 zile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe si minunate! Si eu vreau... O doresc pe cea bleu, care apare in prima si a doua imagine. Dar cred ca mi-a luat-o Iuliana inainte...Te rog, poti sa mai faci una apropiata, tot asa, cu desene delicate si minunate? si cu aceleasi nuante de culoare. Dealtfel, cred ca multi altii ar vrea-o, e....superba, si e exact culoarea care-mi place, combinatiile de culoare sunt perfecte..

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt grozave
    Multumesc ca existi Minune !

    RăspundețiȘtergere

Elefant.ro - Premium
Bio-Cosmetics.ro